Prijsvraag: Win een Lumière Series film of serie naar keuze

Lumière Series voucher

Alles over Series heeft nu een prijsvraag in samenwerking met Lumière Series. Wij mogen namelijk vijf keer een Lumière Series voucher weggeven voor een serie of film naar keuze. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en de vrienden te taggen met wie jij straks je film of serie zou willen kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen.

 Je kunt Lumière Series een beetje zien als een soort online versie van je DVD-kast. Vooral liefhebbers van Scandinavische of crime titels zullen veel leuks vinden tussen hun aanbod. Zo vind je in hun aanbod onder meer Borgen, The Bridge en The Killing.

Quiz

Recente films zijn bijvoorbeeld L’immortale en J’ai perdu mon corps. En nieuwe series zijn onder meer The New Pope, The Pier, Agent Hamilton, Baron Noir, Bauhaus, Thin Ice, Hide and Seek en Deliver Us.

Lumière Series voucher

Ook de Britse successerie Fleabag vind je tussen hun aanbod en zou je dus kunnen kiezen als jij de winnaar bent van een Lumière Series voucher. Meer dan genoeg keuze dus!

 

Ben je nog niet bekend met Lumière Series? Lees dan hier ons artikel over hoe Lumière Series werkt.

Deze prijsvraag loopt tot en met 18 mei 2020. De winnaar mag een film of serie naar keuze uitkiezen met uitzondering van de boxsets.

 


© Alles over Series

Lees ook