Prijsvraag: Win The Sandhamn Murders seizoen 4

vierde seizoen van The Sandhamn Murders

Alles over Series heeft nu een prijsvraag in samenwerking met MyLum by Lumière. Wij mogen namelijk twee keer een voucher weggeven van het vierde seizoen van The Sandhamn Murders. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en de vrienden te taggen met wie jij straks je film of serie zou willen kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen.

The Sandhamn Murders is een Zweedse crimeserie naar de romans van Viveca Sten, die zich afspeelt op de adembenemende Sandhamn eilanden. Geniet van een perfecte mix tussen populaire Zweedse misdaadverhalen en de prachtige natuur van de Stockholmse archipel. Deze misdaadserie bestaat uit 4 seizoenen.vierde seizoen van The Sandhamn Murders

Dit vierde seizoen brengt Nora (Alexandra Rapaport) een nieuwe side-kick en love interest: de ambitieuze rechercheur Alexander (Nicolai Cleve Broch – ook bekend van Between us & Acquitted). Dit seizoen bevat vier gloednieuwe afleveringen: Blue Lies, The Twins, The Promise en Vicky.

Je kunt MyLum by Lumière een beetje zien als een soort online versie van je DVD-kast. Vooral liefhebbers van Scandinavische of crime titels zullen veel leuks vinden tussen hun aanbod. Zo vind je in hun aanbod onder meer Borgen, The Bridge en The Killing. Ben je nog niet bekend met My Lum by Lumière? Lees dan hier ons artikel over hoe dit werkt.

Deze prijsvraag rond het vierde seizoen van The Sandhamn Murders loopt tot en met 9 december.


© Alles over Series

Lees ook