Alles over Lumière Series

The Bridge 4

Wij hebben geregeld prijsvragen met Lumière Series waar je codes kan winnen van series. Maar hoe zit het dan precies als je zo een code wint? Omdaty we die vraag vaak krijgen, hebben wij even uiteen gezet wat Lumière Series eigenlijk is, hoe het werkt en wat voor titels je hier kunt vinden.

Je kunt Lumière Series een beetje zien als een soort online versie van je DVD-kast. Vooral liefhebbers van Scandinavische of crime titels zullen veel leuks vinden tussen hun aanbod. Hun model werkt hetzelfde als i-Tunes. Maar waar die enkel films aanbieden, is Lumière Series de eerste en de enige die ook series aanbieden. Hoe het werkt? Je registreert je gratis éénmalig en kunt dan die ene serie of film kopen die je graag wilt hebben. Deze blijft voor altijd in jouw collectie en is terug te vinden bij ‘mijn aankopen’. Je kunt deze dan zoveel bekijken als je maar wilt. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding. Binnenkort zijn de films en series ook beschikbaar voor download-to-go, zoals bijvoorbeeld bij Netflix, zodat je ze makkelijk onderweg of op reis kunt bekijken .Aankopen doe je via de website, kijken kun je zowel via desktop als via de Lumière Series app (beschikbaar voor Android en iOS). Via die app kun je makkelijk je series en films streamen, en casten naar je TV via Chromecast,  AppleTV of HDMI-kabel. Ze zijn ook druk bezig met smart tv apps, de Samsung smart tv app wordt heel binnenkort gelanceerd!

Lumière levert al jaren het allerbeste uit Scandinavië (denk aan Millennium, Borgen, The Killing, The Bridge) en blijft hofleverancier voor de beste crime series en meeslepend drama uit Europa en beyond. Bij hun films ligt de nadruk op arthouse en crossover. Hier een overzicht van de tien allround populairste titels:
1 Fleabag – Seizoen 1
2 Gomorra – Seizoen 4
3 Wisting
4 The Restaurant – Seizoen 3
5 Sthlm Requiem
6 De Dag
7 L’Immortale
8 Bauhaus
8 Il Miracolo
10 Thin Ice

Years and Years

De komende maanden worden hier onder meer titels als het tweede seizoen van Fleabag, Zero Zero Zero, Bäckström, Years and Years en het tweede seizoen van The Lawyer aan toegevoegd.

Beeld: Karl Nordlund (via Lumière Series)


© Alles over Series

Lees ook