Prijsvraag: Win de DVD van ‘The Bridge’ 4

The Bridge 4

Alles over Series heeft een prijsvraag rond The Bridge 4, het allerlaatste seizoen van deze spannende serie. Wij mogen namelijk twee DVD’s weggeven. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Daarna het bericht delen en klaar!

Mocht je de Facebook- pagina al van een like hebben voorzien dan geen nood. Plaats dan enkel de comment bij het Facebookbericht.Hieronder nog wat meer informatie over deze geweldige serie!

 

Een vrouw is gestenigd op Peberholm, een Deens eilandje bij de Sontbrug. Het slachtoffer is Margrethe Thormod, directeur van een migratiebureau in Kopenhagen, die recent was verwikkeld in een deportatieschandaal. Samen met zijn Deense collega Jonas Mandrup begint rechercheur Henrik Sabroe een onderzoek naar de lugubere moord.

Naast het moordonderzoek krijgen Henrik Sabroe en Saga Norén in het vierde en laatste seizoen van The Bridge ook te maken met persoonlijke crises. Henrik mist zijn collega en vriendin Saga, die in de vrouwengevangenis van Ystadt een straf uitzit voor de moord op haar moeder. Hij bezoekt haar zo vaak als hij kan en mist haar hulp bij de nieuwe zaak. Door haar situatie kan zij hem echter niet te helpen. Ook Henriks zoektocht naar zijn verdwenen dochters wordt gefrustreerd door Saga’s gevangenschap en hij staat op het punt het op te geven. Maar ondanks oude wonden en nieuwe tegenslagen blijft hun speciale vriendschap bestaan.

Deze prijsvraag is in samenwerking met lumiereseries.com loopt tot en met 5 februari 2018. The Bridge 4 nu te zien op lumiereseries.com en verkrijgbaar op DVD.


© Alles over Series

Lees ook