Prijsvraag: Win de DVD of Blu-ray van ‘Fear the Walking Dead’

Fear the Walking Dead prijsvraag

Alles over Series heeft een Fear the Walking Dead prijsvraag. Wij mogen namelijk een DVD en Blu-ray weggeven van deze serie. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Daarna het bericht delen en klaar!

Mocht je de Facebook- pagina al van een like hebben voorzien dan geen nood. Plaats dan enkel de comment bij het Facebookbericht.

Hieronder nog wat meer informatie over deze geweldige serie!De serie volgt een disfunctionele familie in Los Angeles, Californië. Het gezin bestaat uit Madison Clark, een begeleidingsadviseur op de middelbare school, haar vriend Travis Manawa, een leraar Engels, haar dochter Alicia en drugsverslaafde zoon Nick in het begin van de zombie-apocalyps. De vier worden gedwongen te kiezen tussen ingrijpend veranderen of hun huidige gebrekkige zelf te blijven om met de dreigende ineenstorting van de beschaving om te gaan.

In het derde seizoen van Fear the Walking Dead komen de families weer bij elkaar in een gewelddadige smeltkroes wat ooit de Amerikaans-Mexicaanse grens was. Daar proberen ze weer een samenleving op te bouwen, en werken ze ook aan hun onderlinge relaties. Dat gaat niet van harte maar iedereen doet zijn best in deze situatie en de barre omstandigheden.

Deze Fear the Walking Dead prijsvraag loopt tot en met 14 januari 2018.


© Alles over Series

Lees ook