‘Fear The Walking Dead’ seizoen 4 krijgt nieuwe look

serie Fear The Walking Dead

Een interessant nieuwtje voor fans van de serie Fear The Walking Dead! Niet alleen Lennie James komt naar Fear the Walking Dead in de langverwachte crossover, maar ook de director of photography Michael E. Satrazemis gaat de overstap maken van The Walking Dead. Hij vertelde in een interview dat we voor seizoen 4 van Fear een nieuwe look mogen verwachten.

Satrazemis zal tijdens seizoen 4 ook onderdeel vormen van Fear the Walking Dead– crew. Maar wat doet een director of photography precies? Deze persoon geef de leiding aan de camera- en lichtbemanning en selecteert alles wat daar mee te maken heeft. Van de camerastandpunten tot aan de gebruikte filters. De director of photography kan hierdoor een kenmerkende look creëren. Satrazemis wordt dan ook gezien als de man die verantwoordelijk is voor de grimmige look van The Walking Dead. Daarnaast regisseerde hij twaalf afleveringen van de epische serie.

“Dit seizoen van Fear zal een metamorfose ondergaan,” zei Satrazemis. “Het krijgt een nieuwe look en nieuwe sfeer. Ik ben erg blij met het resultaat. Het heeft een andere sfeer dan de eerste drie seizoenen. Ik ben heel trots op het eindresultaat en hoop dat fans het ook mooi gaan vinden.” Waar Lennie James heeft verteld dat hij niet meer zal terugkeren in The Walking Dead, is dat voor Satrazemis niet het geval. Hij gaat meteen na het afronden van de opnames van seizoen 4 van Fear gewoon weer aan de slag bij The Walking Dead.Op 15 april zullen we meer duidelijkheid krijgen. Direct na de finale van The Walking Dead seizoen 8 is namelijk de première van het vierde seizoen van de serie Fear The Walking Dead. We zullen jullie op de hoogte houden!

Geschreven door: Judith Visser
Beeld: AMC


© Alles over Series

Lees ook