Nieuwe ‘Fear The Walking Dead’- beelden beloven een hoop actie

Fear the Walking Dead seizoen 5

AMC heeft nieuwe beelden vrijgegeven van Fear the Walking Dead seizoen 5! Deze beelden beloven een seizoen vol met actie en spanning.

De nieuwe beelden komen slechts een paar weken voor de langverwachte seizoen 5-première van Fear the Walking Dead op zondag 2 juni. Seizoen 4 van Fear the Walking Dead werd door veel critici en fans geprezen als het beste seizoen van de serie tot nu toe.SPOILER!

Seizoen 4 was er eentje vol met grote veranderingen. Er waren met Andrew Chambliss en Ian Goldberg nieuwe showrunners en er werd een enorme tweejarige tijdsprong gemaakt. Fans namen ook afscheid van belangrijke personages zoals Madison (Kim Dickens) en haar zoon Nick (Frank Dillane), die deel had uitgemaakt van de show sinds het voor het eerst werd uitgezonden in 2015.

Er werden ook een hoop nieuwe personages geïntroduceerd waaronder Althea (Maggie Grace), John Dorie (Garret Dillahunt), June (Jenna Elfman) en Walking Dead crossover-personage Morgan Jones (Lennie James).

In de trailer van seizoen 5 zagen we al dat Dwight (Austin Amelio) hierin te zien zal zijn. Dwight kennen we uit The Walking Dead. Een andere verrassing is de terugkeer van Daniel (Rubén Blades). Deze hebben we sinds het einde van seizoen 3 niet meer gezien, toen hij in het gezicht werd geschoten. Bekijk hieronder de trailer:

Wij hadden een paar maanden terug op het Monte Carlo Television Festival een interview met Colman Domingo over zijn rol van Victor Strand in de serie. Lees hier dat interview.

Beeld: AMC


© Alles over Series

Lees ook