Jenna Elfman terug op tv in ‘Fear The Walking Dead’

Jenna Elfman

Jenna Elfman is weer back op tv! Vanaf volgend seizoen zal ze volgens The Hollywood Reporter te zien zijn in Fear The Walking Dead. Daarmee vult zij het verlies van een paar belangrijke spelers aan. De mannelijke hoofdrolspeler Travis Manawa gespeeld door Cliff Curtis en het personage van Mercedes Mason, Ofelia Salazar, legden in het laatste seizoen immers het loodje. SPOILERS!
Seizoen drie eindigde met een enorme explosie, die bijna iedereen fataal werd. De zombie drama begon in 2015 en volgt een familie in Los Angeles, Californië. Het gezin moet ingrijpende keuzes maken als ze zich bevinden in de ineenstorting van de beschaving. Bij het samenvoegen met een andere familie zit er maar één ding op: samenwerken en niet ten onder gaan.

Jenna Elfman is natuurlijk een bekend gezicht. Ze brak door met de hit serie Dharma & Greg en vervolgde haar carrière in series en films als Accidentally On Purpose, CBS’s Courting Alex en Friends With Benefits. Welke rol ze in Fear the Walking Dead gaat spelen is nog niet bekend.

Naast het nieuws dat de Fear-cast met Elfman weer een aanvulling krijgt, is er ook een nieuwtje over andere veranderingen op de set. Volgens de Hollywood Reporter gaat Fear The Walking Dead naar Texas: een kijkje in de resten van Houston door de ogen van de schurk Proctor John gespeeld door Ray McKinnon. En het moment waar de echte zombie-fans misschien wel op hebben gewacht: de mogelijkheid van een crossover met The Walking Dead ster Abraham, die in de tijdlijn van Fear nog in Houston woont met vrouw en twee kinderen.Verder zal acteur Garret Dillahunt de cast volgend seizoen ook versterken en verlaat Dave Erickson, de originele showrunner, de show. Andrew Chambliss en Ian Goldberg van Once Upon A Time nemen zijn plek over.

Geschreven door: Céline Boute
Beeld: AMC


© Alles over Series

Lees ook