Oorlog op komst in nieuwe beelden van The Walking Dead- finale

The Walking Dead seizoen 10

Er zijn nieuwe beelden vrijgegeven van de seizoensfinale van The Walking Dead seizoen 10. Deze laten zien dat de langverwachte climax-confrontatie met The Whisperers eindelijk eraan komt. Bekijk hier alle beelden.

We hebben er even op moeten wachten door corona maar deze aflevering zal op 4 oktober op tv worden uitgezonden. Naast de bloederige oorlog kunnen we ons verheugen op de terugkomst van ten minste één bekend gezicht in de vorm van Maggie (Lauren Cohan). Zij verliet de serie in seizoen 9. Hoewel dit eerst de afsluiter van seizoen 10 zou gaan vormen, zullen er in 2021 nog eens zes extra afleveringen aan dit seizoen worden vastgeplakt. Oorspronkelijk hoorden deze bij seizoen 11, maar door de coronacrisis is besloten deze nog aan het tiende seizoen vast te plakken.In de aflevering hebben de survivors zich verscholen in een ziekenhuis, om zich voor te bereiden op de strijd. De Whisperers, nu geleid door Beta (Ryan Hurst) rukken op met hun leger Walkers. De titel van de aflevering A Certain Doom belooft dat een van de groepen hierin ten onder zal gaan, al is het onduidelijk of dat verwijst naar The Whisperers of de survivors.

De grootste kans is dat de survivors aan het einde van de aflevering gedwongen worden uit elkaar te gaan om het interessant te houden voor de kijkers tot het einde van seizoen 11, wat het laatste seizoen zal worden van The Walking Dead. Er wordt gespeculeerd dat het Carol en Daryl zullen zijn die in deze aflevering gedwongen worden ieder hun eigen kant op te gaan om in seizoen 11 de weg naar elkaar terug te vinden. Zij krijgen na het einde van The Walking Dead een spin-off serie.

A Certain Doom zal 4 oktober op AMC te zien zijn. In Nederland worden de afleveringen van The Walking Dead op Fox uitgezonden.

Beeld: AMC


© Alles over Series

Lees ook