Prijsvraag: Win de DVD van ‘The Sinner’

eerste seizoen van The Sinner

Alles over Series heeft een prijsvraag rond het eerste seizoen van The Sinner. Wij mogen namelijk twee DVD’s weggeven. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen.


Mocht je de Facebook- pagina al van een like hebben voorzien dan geen nood. Plaats dan enkel de comment bij het Facebookbericht.

eerste seizoen van The SinnerHet eerste seizoen van The Sinner volgt een jonge moeder (Jessica Biel) die, op een uitje met haar man (Christopher Abbott) en zoon, een verrassend gewelddadige actie onderneemt waar, ze tot haar ontzetting, geen weet van heeft. Een unieke misdaadthriller waarvan de drijvende kracht niet het “wie” of het “wat” is, maar het “waarom”. Een onderzoeker (Bill Pullman) raakt geobsedeerd met het ontdekken van het motief van de vrouw, samen gaan zij op een schrijnende ontdekkingstocht naar het diepst van haar psyche en de gewelddadige geheimen uit haar verleden.

De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van de Duitse schrijfster Petra Hammesfahr.

Deze prijsvraag loopt tot en met 28 juni en is in samenwerking met Universal Pictures Home Entertainment.


© Alles over Series

Lees ook