Prijsvraag: Win de DVD van ‘NCIS: Los Angeles’ seizoen 8

Alles over Series heeft seizoen 8 van NCIS: Los Angeles

Alles over Series heeft een prijsvraag rond seizoen 8 van NCIS: Los Angeles. Wij mogen namelijk drie DVD’s weggeven. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen.

Mocht je de Facebook- pagina al van een like hebben voorzien dan geen nood. Plaats dan enkel de comment bij het Facebookbericht.

Verrassende arrestaties, een spion op de afdeling en een missie die fout gaat in Syrië zorgen ervoor dat alles verandert voor iedereen… voor altijd. In de 23 afleveringen bewijst het elite team van L.A. keer op keer dat zij de dodelijkste bedreigingen in zowel binnen- als buitenland in de kiem kunnen smoren. Met prachtige beelden en geluid, explosieve extra’s is dit de manier om NCIS: Los Angeles nog een keer te ervaren.Deze prijsvraag loopt tot en met 21 mei 2018 en is in samenwerking met Universal Pictures Home Entertainment.

Beeld: CBS


© Alles over Series

Lees ook