Extra lange seizoensfinale ‘Criminal Minds: Beyond Borders’

Criminal Minds: Beyond Borders

Op woensdag 15 juni zendt Veronica de finale van het eerste seizoen van Criminal Minds: Beyond Borders uit, die bomvol actie zit! De laatste twee afleveringen zijn meteen achter elkaar te zien, waardoor het een twee uur durende finale-uitzending wordt.

21.25 uur – aflevering 12 ‘El Toro Bravo’

In Spanje worden de oren van een vermiste Amerikaan gevonden in een stierenstal. Het team gaat er direct naar toe en start een onderzoek tijdens het stierenvechten.22.25 uur – aflevering 13 ‘Paper Orphans’

De dochter uit een Amerikaans gezin dat in Haïti is voor adoptie wordt plotseling ontvoerd. Het team reist naar het eiland om het vermiste meisje op te sporen. Ondertussen bereiden Jack en Karen hun dochter voor op de universiteit.

Criminal Minds: Beyond Borders is een spin-off van Criminal Minds. Hierin heeft de FBI een eliteteam dat de meest verknipte criminele geesten van Amerika analyseert, om te voorkomen dat ze opnieuw toeslaan. De Behavioral Analysis Unit (BAU) staat onder leiding van Aaron Hotchner, een profiler die het vertrouwen van mensen weet te wekken, en bestaat onder meer uit David Rossi, de meest ervaren agent van het team; Derek Morgan, een expert in obsessieve misdaden; dr Spencer Reid, een miskend genie wiens EQ evenredig laag is aan de hoogte van z’n IQ; Jennifer Jareau, een profiler die net getrouwd is met haar oude liefde; Penelope Garcia, een computerwonder; en Alex Blake, een linguïst die opnieuw bij de FBI is gekomen na een onderbreking als docent. Elk lid brengt z’n eigen deskundigheid mee om de motieven en emotionele impulsen van misdadigers te vinden.

In Criminal Minds: Beyond Borders speelt Gary Sinise een FBI-agent, die samen met zijn International Response Team (IRT) misdaden oplost. Dit keer steekt het team de grens over en helpt het Amerikanen die daar in groot gevaar verkeren. Gary Sinise is ook wel bekend als detective Mac Taylor in de hitserie CSI New York.


© Alles over Series

Lees ook