Teaser ‘Outlander’ seizoen 4

Voor wie nog niet helemaal bij is nog even een snelle recap! We maken in Outlander kennis met de Britse Claire en Frank Randall. Ze zijn gelukkig getrouwd en voor hun tweede honeymoon afgereisd na Schotland, waar ze verblijven in een pittoreske bed & breakfast. Het is 1945 en de gruwelijke oorlog is net op zijn einde gekomen. Claire is tijdens de oorlog verpleegster geweest en haar man Frank is historicus. Op een middag gaat Claire op onderzoek uit bij de stenen van Craigh na Dunn en wanneer ze de stenen aanraakt hoort ze een zoemend geluid. Op mysterieuze wijze valt ze door de stenen en wanneer ze wakker word blijkt ze tweehonderd jaar terug in de tijd te zijn gereisd.

Één van de eerste personen die ze ontmoet is Jamie Fraser, een knappe Schot met een flinke bos rode krullen. De twee hebben meteen al een voelbare klik, maar als Claire en Jamie gedwongen moeten trouwen zodat Claire niet met het Engelse leger mee moet slaat de vonk echt over. Claire wordt door Jamie ook wel liefkozend Sassenach (buitenlandse) genoemd. En bereid je vast voor: het woord Sassenach vliegt je dan ook letterlijk om de oren gedurende de serie. Claire zit continu in dubio. Moet ze proberen terug te keren naar 1945 waar Frank haar wanhopig aan het zoeken is of blijft ze in 1743 waar ze nu ook gelukkig is met haar Schotse Jamie?

Inmiddels zijn we alweer aanbeland bij seizoen 4. Bekijk bovenaan dit bericht de Outlander teaser.
© Alles over Series

Lees ook