In de voetsporen van ‘Outlander’ in Schotland

Wil je zien waar Outlander wordt opgenomen? Dan kan je afreizen naar Schotland. Wij zetten de leukste locaties om te bezoeken op een rij.

In de serie is Lallybroch het thuis van hoofdpersonage Jamie Fraser (gespeeld door Sam Heughan). Hiervoor wordt Midhope Castle gebruikt, gelegen in Abercorn in Schotland. Het is ook een goedkoop uitje want bezoekers mogen vrij over de grond rondlopen.De stad Falkland, net ten noorden van Edinburgh wordt gebruikt voor Inverness en is de locatie van Cambell’s Coffee Shop en mevrouw Baird’s B & B in de Outlander-serie.

Rannoch Moor, omringd door de adembenemende Munros, de hoogste bergen van Schotland, ligt vlakbij Kinloch Rannoch en biedt de perfecte achtergrond voor Highland-avonturen, met lochs, beekjes en rivieren over het landschap.


© Alles over Series

Lees ook