Nieuw op Videoland in november

Videoland aanbod van november

De dagen worden korter en de temperatuur blijft dalen. Het perfecte moment om thuis voor de buis te zitten. Lees hier welke series er aan het Videoland aanbod van november worden toegevoegd.

Criminal Minds seizoen 1 t/m 14
Op 2 november
Criminal Minds fans kunnen hun hart ophalen! De eerste veertien seizoenen van de serie worden (opnieuw) toegevoegd op Videoland. In deze spannende serie draait het om een speciale eenheid van de FBI, die zich specialiseert in de psyche van misdadigers. Zo kunnen ze de lokale politie een helpen een dader op te sporen. Thomas Gibson speelde in de eerste elf seizoenen de rol van Hotch, maar werd aan de start van het twaalfde seizoen ontslagen. Daarna keerde voormalig castlid Paget Brewster terug als Emily om leiding te geven aan het team. Door de jaren heen hadden ook Mandy Patinkin (die je kent als Saul uit Homeland) en Shemar Moore (uit SWAT) vaste rollen in de serie.

Liar seizoen 2
Op 3 november
In het eerste seizoen van Liar draaide het om Laura, die dacht op een date met chirurg Andrew te zijn gedrogeerd en verkracht. Maar hij ontkende dit. Een lange zoektocht naar anderen vol spanning zorgde ervoor dat Laura de puzzelstukjes kon invullen van wat haar die avond was overkomen. In het tweede seizoen is Andrew buiten beeld al komt hij er in flashbacks nog in voor. Nu is het Laura die verdacht wordt van moord. En moet zij haar onschuld zien te bewijzen. Bekijk hieronder alvast de trailer.Find Me In Paris seizoen 3
Op 15 november
De Russische prinses Lena Grisky is een getalenteerde balletdanseres. Als ze een magische ketting krijgt, leeft ze plotseling niet meer in 1905, maar in de 21e eeuw! Terwijl haar vriendje Henri naar haar op zoek gaat, moet Lena uit de greep zien te blijven van de Tijdverzamelaars. Van deze serie wordt het derde seizoen toegevoegd aan het Videoland aanbod van november. Bekijk hieronder de trailer.

Doc Martin seizoen 3
Op 16 november
De voormalige chirurg Martin Ellingham is de nieuwe huisarts van het idyllische vissersdorpje Portwenn. Martin is een geniale arts, maar het ontbreekt hem aan sociale vaardigheden. Het duurt dan ook even voordat de dorpelingen de humeurige dokter leren waarderen.

Utopia Falls seizoen 1
Op 16 november
De serie volgt een groep tieners die gekozen zijn om mee te doen aan de prestigieuze Exemplar Performing arts competitie in de op het eerste oog idyllische kolonie genaamd New Babylon. Als zij op een verborgen archief met muzikale en culturele voorwerpen stuiten, dwingt deze ervaring hen vragen te stellen over alles wat zij hebben geleerd en dan begint een opwindende reis waar zij zichzelf opnieuw ontdekken en een zoektocht naar de waarheid. Bekijk hieronder de trailer.


© Alles over Series

Lees ook