Netflix lanceert de trailer van Bridgerton seizoen 2

Bridgerton seizoen 2

Netflix en Shondaland hebben de officiële trailer vrijgegeven van Bridgerton seizoen 2. De veelgeprezen serie keert terug naar Netflix op 25 maart en vertelt het verhaal van Lord Anthony Bridgerton en zijn zoektocht naar liefde.

Gedreven door zijn plicht om de familienaam hoog te houden lijkt Anthony’s zoektocht naar een debutante die aan zijn onmogelijke eisen voldoet op niets uit te lopen. Maar dan arriveren Kate (Simone Ashley) en haar jongere zus Edwina (Charithra Chandran) Sharma uit India. Wanneer Anthony Edwina het hof begint te maken, ontdekt Kate de ware aard van zijn bedoelingen. Een echte liefdesmatch lijkt niet hoog op zijn prioriteitenlijstje te staan en ze besluit alles in het werk te stellen om de verbintenis tegen te houden.Echter lijken Kate en Anthony’s verhitte discussies hen alleen maar dichter bij elkaar te brengen, wat de zaken aan beide kanten niet makkelijker maakt. Ondertussen verwelkomen de Featheringtons hun nieuwste erfgenaam op hun landgoed terwijl Penelope (Nicola Coughlan) een diep geheim bewaart voor de mensen die het dichtst bij haar staan.

Dit seizoen brengt dus aardig wat nieuwe gezichten. De familie Sharma, oftewel Kate, Edwina en Mary Sharma zijn nieuwe personages in de serie. De nieuwe hoofdrol van Kate Sharma, Anthony’s huwelijkskandidaat, wordt gespeeld door Sex Education actrice Simone Ashley. Edwina, het jongere zusje van Kate, wordt gespeeld door Charithra Chandran en Mary Sharma, de moeder van Kate, wordt gespeeld door Shelley Conn.

Naast de familie Sharma wordt ook Edmund Bridgerton geïntroduceerd in het nieuwe seizoen. Edmund Bridgerton is de echtgenoot van Violet Bridgerton en dus de vader van Anthony. Rupert Evans, bekend van o.a. Charmed, zal deze rol op zich nemen. Daarnaast zal Calam Lynch de rol van Theo Sharpe spelen en Rupert Young zal de rol van de mysterieuze Jack gaan spelen.

Bridgerton seizoen 2 is vanaf 25 maart exclusief te zien op Netflix. Lees hier ons stuk over alles dat je van het nieuwe seizoen mag verwachten.


© Alles over Series

Lees ook