Nieuw op Videoland in juni

Videoland in juni

Er komen weer binge-series aan op Videoland in juni! Lees hier welke series aan het aanbod worden toegevoegd!

Siren seizoen 1 & 2 op 1 juni
De Belgische actrice Eline Powell speelt een zeemeermin die op het land op zoek gaat naar haar verdwenen zus.

Love Island Australië seizoen 2 op 1 juni
Australisch realitydatingprogramma waarin sexy, jonge singles worden gevolgd tijdens hun verblijf in een luxe villa. De singles, Eilanders genoemd, moeten koppels vormen om in de prachtige villa te mogen blijven. Een echte guilty pleasure!



Devils seizoen 1 op 5 juni
Na te zijn betrokken bij een dodelijk schandaal, vecht een handelaar bij een vooraanstaande bank in Londen om zijn naam te zuiveren, maar ontdekt in plaats daarvan een intercontinentale samenzwering. Deze spannende nieuwe serie is met o.a. Patrick Dempsey die eerder in Grey’s Anatomy speelde. Bekijk hieronder de trailer!

Zie Mij Graag seizoen 3 op 6 juni
Anna zet na het bedrog van haar man Ben een punt achter hun huwelijk. Ze zou nu het liefst permanent onder haar fleecedekentje liggen en niemand meer zien, maar dat is buiten haar hartsvriendinnen Nicole en Saskia gerekend. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk en zij zorgen ervoor dat Anna vol frisse moed op zoek gaat naar een nieuwe balans in haar leven en wie weet… een nieuwe prins op het witte paard. Maar daarbij gaat ze soms een stapje te ver.

Married At First Sight BE seizoen 5 op 8 juni
Realityprogramma waarin singles die elkaar nog nooit hebben gezien na wetenschappelijk onderzoek met elkaar worden gematcht.

Married At First Sight USA seizoen 4 op 8 juni
Hetzelfde programma komt op dezelfde dag op Videoland maar dan de Amerikaanse versie.

Ambulance Downunder seizoen 2 op 9 jun, seizoen 3 op 17 juni
Australische realityserie over de New South Wales Ambulance Service. We volgen zowel de medewerkers van de meldkamer als het ambulancepersoneel bij hun hectische dagelijkse werkzaamheden.

Absentia seizoen 2 op 14 juni
FBI-agente Emily Byrne verdwijnt spoorloos, terwijl ze Bostons meest beruchte seriemoordenaar, Conrad Harlow, achtervolgt. Ze wordt doodverklaard en Harlow belandt achter de tralies. Zes jaar later wordt Emily op sterven na dood gevonden. Ze kan zich niets herinneren van de zieke geest die haar heeft ontvoerd en gemarteld. Haar man blijkt intussen hertrouwd te zijn en haar zoontje is compleet van haar vervreemd. Emily gooit alles in de strijd om het raadsel van haar ontvoering op te lossen en haar leven weer op de rit te krijgen. Bekijk hieronder de trailer!

Body Of Proof seizoen 1 t/m 3 op 15 juni
Dana Delany (die we kennen uit Desperate Housewives) speelt een schouwarts die helpt met het oplossen van moordzaken.

Ex On The Beach UK seizoen 9 op 22 juni
Wat gebeurt er als je acht single guys en girls dropped op een paradijselijk eiland voor een vakantie vol zon, zee, strand en seks? Heerlijk! Maar zo simpel is het niet. De exen komen namelijk één voor één terug…

En de volgende kids series worden ook aan het aanbod van Videoland in juni toegevoegd.
iCarly seizoen 5 6 juni
Bella And The Bulldogs seizoen 1 & 2 9 juni
The Thundermans seizoen 2 t/m 4 9 juni
iCarly seizoen 6 13 juni


© Alles over Series

Lees ook