Deze week op Videoland – 5 tot 11 december

Nieuw op Videoland

Na een redelijk drukke afgelopen week, waarin Videoland twee nieuwe series en een nieuw seizoen van een andere serie beschikbaar maakte voor de kijkers, valt het deze week een beetje tegen. Van slechts één serie, Younger, zal er een nieuw seizoen toegevoegd worden aan de bibliotheek.

Deze week nieuw op Videoland

Younger – seizoen 4
Vanaf: 8 december

Younger draait om de 40-jarige Lisa (gespeeld door Sutton Foster), die plotseling een alleenstaande moeder wordt. Ze moet hierdoor weer aan het werk, maar haar leeftijd zit in de weg. Geholpen door een make-over, waarbij Maggie (Debi Mazar) haar helpt, weet ze in een New Yorkse bar Josh (Nico Tortorella) van 20 aan de haak te slaan. Hij denkt dat Lisa een leeftijdgenoot is en ze weet ook nog een baan te vinden.Er is dus weinig nieuws te zien bij Videoland de komende week. Toch staan er genoeg lekkere series online, omdat het streamingplatform de afgelopen tijd hard bezig geweest is haar aanbod uit te breiden. Hieronder staat een selectie met toppers die sinds het begin van november gepubliceerd zijn.

Peaky Blinders – seizoen 3

Deze Britse gangsterserie, gaat over de bende Peaky Blinders. Deze bende maakt de straten van Birmingham kort na de Eerste Wereldoorlog onveilig onder leiding van Tommy Shelby (Cillian Murphy) onveilig. Shelby probeert gelijktijdig de maatschappelijke ladder te beklimmen met zijn bende.

American Crime – seizoenen 1 en 2

Deze Amerikaanse misdaadserie waarbij jaarlijks een andere locatie en andere hoofdrolspelers zijn, maar waar de achterliggende gedachte hetzelfde blijft: focus op de Amerikaanse manier van leven en de werking van het strafrecht laten zien.

The Handsmaid’s Tale – seizoen 1

Op het gelijknamige boek van Margaret Atwood gebaseerde serie die plaatsvindt in het dystopische Gilead, een totalitaire samenleving die vroeger deel was van de Verenigde Staten. Het kampt met een kelderend geboortecijfer en natuurrampen, en een van de weinige vruchtbare vrouwen is Offred, die slechts twee doelen heeft: overleven en haar afgenomen dochter vinden.

Hawaii Five-O – seizoenen 1 tot en met 6

Deze politieserie speelt zich af op Hawaii en focust zich op Steve McGarrett (Alex O’Loughlin), die na jaren terugkomt op het eiland om de moordenaar van zijn vader te zoeken. Hij krijgt van de Gouveneur de kans om zijn eigen opsporingsteam, genaamd Five-0, op te zetten.

Quantico – seizoen 2

In deze serie wordt er een kijkje genomen op de opleidingsacademie van de Amerikaanse inlichtingendienst FBI. De deelnemers worden vooraf uitgebreid gescreend en onderzocht, dus niemand verwacht dat er een verdachte van terrorisme in de klas zit.


© Alles over Series

Lees ook