5 Kersttips op Videoland

Tips op Videoland

Tijdens de kerstdagen genoeg tijd over om lekker te ontspannen en series te kijken? Hier een paar gezellige tips op Videoland om gezellig samen of lekker in je eentje onderuit op de bank te kunnen kijken!

Soof: een nieuw begin
Velen zaten er al op te wachten na het grote succes van de twee films van Soof: de serie! Wat is er nou heerlijker dan de hele dag binnen Soof kijken terwijl het buiten koud en donker is? Aangezien de films ook als familiefilm erg geschikt waren zal dit ook bij de serie het geval zijn: leuk voor het hele gezin. Na de scheiding van Kasper en Soof komen ze toch weer bij elkaar in huis te wonen. Handig, denkt Soof. Ook leuk voor de kinderen. Na verloop van tijd begint het echter toch een beetje verwarrend te worden om gescheiden bij elkaar in huis te wonen, zeker nu er nieuwe liefdes dreigen te ontstaan.

Younger

Een fijne en hilarische dramaserie voor tijdens de kerstdagen, leuk voor jong en oud! We nemen een kijkje in het leven van een gescheiden moeder van 40, die net weer een beetje zelfstandig begint te worden. Toch lijkt haar leeftijd op veel gebieden toch in de weg te zitten: bij het zoeken van een baan, een nieuwe liefde etc. Om deze problemen op te lossen probeert ze zich voor te doen alsof ze veel jonger is. Dit blijkt niet zo makkelijk te zijn als ze dacht, maar het lijkt te werken. Hoelang lukt het de zogenaamde twintiger om de schijn op te houden?

The Fall
Toch even een spannende serie in het lijstje voor de liefhebber. Tijdens de feestdagen mag het natuurlijk ook spannend blijven. Detective Stella Gibson is speciaal naar Belfast gehaald om de listige seriemoordenaar Paul Spector op te pakken. Spector blijkt een heuse mastermind te zijn maar de detective begrijpt de psychologie van een moordenaar als geen ander. Lukt het haar op tijd om een einde aan de moorden te maken?Chantal bijft slapen
Leuk om met de hele familie te kijken! De altijd gezellige Chantal Janzen gaat bij verschillende BN’ers op bezoek en blijft daar dan ook een nachtje slapen. We krijgen dus niet alleen een kijkje in de huizen van de BN’ers maar ook in zijn of haar ochtend- en avondrituelen en gewoontes. Met haar roze koffertje staat ze voor de deur en duikt ze een dag en nacht in het leven van haar gastheer of gastvrouw.

All you need is love kerstspecial
Het hoort er eigenlijk een beetje bij op kerstavond: All You Need Is Love. Ieder jaar weer is de kerstspecial van dit programma de kers op de taart. Zoals altijd zal Robert ‘Dokter Love’ ten Brink weer een heleboel geliefdes verassen en blij maken. En, goed nieuws: enige tijd geleden is al verklapt dat de editie van dit jaar maar liefst 3,5 uur zal duren. Maximaal genieten dus!

Geschreven door: Britte van Erven
Beeld: RTL


© Alles over Series

Lees ook