Vijf redenen waarom je Commando’s moet kijken

serie Commando’s

Zin in een serie vol met spanning en actie? Dan is Commando’s is voor jou! De serie neemt je mee in een meeslepend verhaal van zeven mannen in een special forces team. Ben je nog niet helemaal overtuigd lees hier vijf redenen waarom de serie Commando’s een aanrader is!

Spannend verhaal  
Commando’s begint met oud-commando John de Koning, die getraumatiseerd is door een mislukte missie in Nigeria. Samen met zes andere mannen uit het team maken ze gruwelijke dingen mee die uiteindelijk in de doofpot terecht komt. Maar niet voor lang als de politie de zaak na een aantal jaar verder wil onderzoeken. John wordt geconfronteerd met de moord van een van maten. John gaat het gevecht aan om te achterhalen wie de moordenaar is maar brengt zichzelf en zijn dierbaren hierdoor in gevaar.

Mysterie
Er wordt met de soldaten afgesproken niks te vertellen wat er echt plaatsvond in Nigera. Maar het vertrouwen van het team wordt op het spel gezet als Interpool de zaak opnieuw onderzoekt. John wordt ingelicht door Obadiya Zuberi Nigeriaanse politicus dat een van zijn teamgenoten, gepraat heeft. John besluit een deal te sluiten met de vijand maar als zijn kameraad Simon om het leven komt weet John dat hij opgelicht is. Hier begint het verhaal van Commando’s waarin John de moord van Simon probeert op te lossen en strijd tegen zijn traumatische belevenissen in Nigeria.

serie Commando’sRealistisch
De serie Commando’s laat op een realistische manier het leven van soldaten zien. Van uniforms tot aan geweren aan alle details zijn gedacht. En dat maakt de serie nou zo leuk. De serie is voor een groot deel in Nigeria opgenomen waar de acteurs echte training kregen als special forces team. John de Koning gespeeld door Werner Kolf wist op een indrukwekkende manier de spanning en emotie gedurende de serie erin te houden.

PTSS
Door de ingrijpende, schokkende gebeurtenissen kan iemand psychische verwondingen krijgen die vooral stress veroorzaken. Deze verwondingen worden ook wel Posttraumatische Stress-stoornis genoemd. In de serie heeft Mark gespeeld door Egbert Jan Weeber daar erg last van. Commando’s laat  zien dat missies grote impact hebben.

Actie
Een misdaad serie is natuurlijk niks zonder actie. En daar hebben de makers van Commando’s zeker aan gedacht. Van achtervolgingen tot aan gevechten aan alles is gedacht. Er komen zeker wat schrikmomenten in voor waar je ademloos op de bank zit. Pak wat popcorn en kijk vandaag nog Commando’s op tv!

Geschreven door: Destiny Ostiana
Beeld: NPO

 

 


© Alles over Series

Lees ook