Prijsvraag: Win Familie Kruys seizoen 4+5 op DVD

Familie Kruys

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond Familie Kruys seizoen 4 + 5. Wij mogen namelijk twee DVD’s weggeven van deze geweldige Nederlandse serie met deze twee seizoenen erop. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen.

In het vierde seizoen van ‘Familie Kruys’ staat Kamiel, een oude bekende van de familie, onverwachts bij Bette voor de deur. Hij wordt in eerste instantie met open armen ontvangen, maar al snel wordt zijn komst door de rest van de familie met argwaan bekeken. Terecht: Kamiel houdt de gemoederen flink bezig en niet altijd op een fijne manier. Als Ruxandra’s moeder verongelukt bij een bizar ongeval, reist de hele familie Kruys af naar Roemenië voor de nogal ongebruikelijke begrafenis. Eenmaal terug krijgen de zwangerschapshormonen Ruxandra dusdanig in hun greep, dat Thomas zich genoodzaakt ziet te vluchten naar een schrijvershuisje op de Veluwe. Kirk krijgt eindelijk betaald werk, onder het pseudoniem “Medium Melchior”. Dit tot grote ergernis van Morten. Bette ontdekt dat Johan voor haar verbergt dat hij in zwaar financieel weer verkeert. Terwijl Ruxandra eindelijk gaat bevallen, gebeurt er iets wat niemand had verwacht.In het vijfde en laatste seizoen van ‘Familie Kruys’ probeert iedereen te wennen aan de komst van baby Candida. Kirk wil van de weeromstuit aan de slag met zijn eigen latente kinderwens, maar komt daarbij van een koude kermis thuis. De moeder die hij voor ogen had blijkt liever een kind te krijgen met Morten. Tot ieders verbazing wil Morten het vaderschap best overwegen, tot grote frustratie van Kirk. Ook de relatie tussen Bette en Johan komt verder onder druk te staan. Johan vertrekt spontaan naar het buitenland voor een goed betaalde klus en omdat hij even afstand van Bette wil nemen. Op aandringen van Juul waagt Bette zich op het tragikomische dating pad. Thomas kan zich slecht vinden in zijn hernieuwde vaderrol en vlucht in de armen van een andere vrouw. Als Ruxandra daar achter komt ontploft de bom. Intussen kan Bette voor niemand verbergen dat ze vijftig wordt. En hoewel ze dat echt niet wil vieren, organiseert Dewi een surprise party, die inderdaad vol verrassingen blijkt te zitten.

De prijsvraag rond Familie Kruys seizoen 4 + 5 loopt tot en met 20 januari en is in samenwerking met Just Entertainment.


© Alles over Series

Lees ook