Prijsvraag: Win de DVD van ‘Ride upon the Storm’

Ride upon the Storm prijsvraag

Alles over Series heeft een Ride upon the Storm prijsvraag. Wij mogen namelijk een DVD weggeven van deze serie met Lars Mikkelsen. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Daarna het bericht delen en klaar!

Mocht je de Facebook- pagina al van een like hebben voorzien dan geen nood. Plaats dan enkel de comment bij het Facebookbericht.

Hieronder nog wat meer informatie over deze geweldige serie!serie Ride upon the storm

 

Borgen was een drama over het ‘kleinere’ onderwerp politiek in de Deense welvaartsstaat. Toch was de serie een wereldwijd succes. Nu buigt bedenker Adam Price zich over geloof en hoe dit grote onderwerp dagelijks en over de hele wereld het leven van mensen bepaalt en beïnvloedt. In Europa worden er verhitte debatten over gevoerd. Over moslims versus christenen; de komst van nieuwe religies; de aantasting van oude waarden, normen en tradities.

Ride upon the storm is een eigentijdse dramaserie over geloof, zowel in de traditionele, religieuze betekenis als breder over de overtuigingen die ons dagelijks leiden. Centraal staan de dominee Johannes, zijn vrouw Elisabeth en hun zonen August en Christian. Johannes is als een God voor hen.De vader die geeft en neemt, liefheeft en straft. Zijn voorkeur voor August en zijn teleurstelling in Christian dwingt beiden tot wanhopige keuzes om zijn liefde te winnen of zich van hem te bevrijden.

Deze Ride upon the Storm prijsvraag loopt tot en met 25 januari 2018. Lees hier ook onze recensie van deze serie.


© Alles over Series

Lees ook