Prijsvraag: Win het bordspel Pim Pam Pet

Alles over Series heeft nu een geweldige prijsvraag rond het bordspel Pim Pam Pet. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij dit zou willen spelen. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen. Je kan ook een mailtje sturen naar prijsvragen@allesoverseries.nl. Zet daarin met wie je het wil spelen en je adresgegevens. Vermeld in het onderwerp dat het gaat om de Bordspel Pim Pam Pet prijsvraag.

Met de feestdagen in het vooruitzicht, start ook de zoektocht naar de beste cadeaus. Met een bordspel zit je altijd goed. Want wat is er gezelliger dan in dit jaargetijde spelletjes met elkaar spelen, helemaal nu we vanwege de maatregelen vaker thuis zijn? Naast een hoop pret, leer je niet alleen elkaar beter kennen, maar steek je ook wat op. Met het ruime assortiment spellen van Koninklijke Jumbo is er voor ieder wat wils!Er zijn spellen die al jaren enorm populair zijn, denk aan klassiekers als Mens Erger Je Niet, Pisa of Ganzenbord. Maar ook een spel als Pim Pam Pet, waarvan nu ook een familie editie verschijnt waarbij kinderen een andere vraag beantwoorden dan volwassenen: Pim Pam Pet Family. Pim Pam Pet Original van Jumbo is het meest gespeelde vraag- en antwoordspel voor de hele familie! De draaischijf bepaalt de beginletter van je antwoord. Degene die aan het einde van het spel de meeste kaartjes verzameld heeft, heeft het spel gewonnen. Houd je hooft koel en blij het langst in het spel. Dit spel staat garant voor urenlang speelplezier!

Deze prijsvraag loopt tot en met 15 december 2020.

 

 


© Alles over Series

Lees ook