Prijsvraag: Win de serie Perry Mason op DVD en Blu-ray!

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond de serie Perry Mason. Wij mogen namelijk een DVD en een Blu-ray weggeven van het eerste seizoen van deze topserie. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is een mailtje sturen naar prijsvragen@allesoverseries.nl met je adresgegevens. Vermeld in het onderwerp dat het gaat om de  Perry Mason prijsvraag.

‘s Werelds bekendste, fictieve, advocaat Perry Mason maakt zijn comeback in deze spannende HBO®-serie. In 8 afleveringen vol verrassende plotwendingen zien we dat de briljante strafrechtadvocaat vastbesloten is om het juiste te doen – zelfs wanneer dat niet helemaal legaal is – als hij een controversiële en politiek beladen zaak aanneemt.serie Perry Mason

Deze prijsvraag is in samenwerking met Warner Home Video en loopt tot en met 27 december 2020.


© Alles over Series

Lees ook