Prijsvraag: Win ‘Chicago Med’, ‘Chicago P.D.’ en ‘Chicago Fire’ op DVD!

Chicago

Alles over Series heeft een prijsvraag rond Chicago Med, Chicago P.D. en Chicago Fire! Wij mogen namelijk een DVD weggeven van elk van deze geweldige series. Van Chicago Med geven we een keer een DVD van seizoen 3 weg, van Chicago P.D. van seizoen 5 en van Chicago Fire het spannende seizoen 6. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Laat ook weten welke van de drie series jij het allerliefst zou willen winnen! Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen.

Hieronder vind je wat informatie over deze series!Chicago Med

CHICAGO MED SEIZOEN 3
Het moedige team van artsen, verpleegkundigen en medewerkers van Chicago Med gaan iedere keer weer de bloedstollende chaos van de eerste hulp in. Hartverscheurend drama heeft hen zowel professioneel als persoonlijk getroffen. Iedere dag staan er levens op het spel en is het voor het medische team, dat de moeilijkste en meest uitdagendste patiënten van Chicago krijgt, een emotionele sensatie. Van Primetime Emmy® Award-winnende uitvoerend producent Dick Wolf (Law & Order) komen deze 20 baanbrekende afleveringen van het derde seizoen om onafgebroken van te genieten.

Chicago P.D.

CHICAGO P.D. SEIZOEN 5
Primetime Emmy® Award-winnaar Dick Wolf (Law & Order) komt met het meeslepende vijfde seizoen over de mannen en vrouwen van de elite Intelligence Unit van het politiekorps van Chicago. Het bestrijden van de meest gruwelijk misdaden van de stad heeft de hoogste prioriteit voor rechercheur Hank Voight (Jason Beghe) en zijn team. Geconfronteerd met een nieuwe wind die door Chicago gaat, staat de politie onder vuur en worden ze nauwlettend in de gaten gehouden. Met de hervorming van de politie in volle gang, wordt het team gedwongen om door verraderlijke omstandigheden te navigeren in hun streven naar gerechtigheid.

Chicago Fire

CHICAGO FIRE SEIZOEN 6
Met het onzekere lot van een aantal eenheden van de Chicago Fire gaat het zesde seizoen knallend van start. Terwijl de dappere brandweerlieden, reddingsteams en paramedici zich bezighouden met de nasleep van elk vuur dat ze tegenkomen – ontvouwen zich meer hete romances, pulserende actie en vurig drama. Van Primetime Emmy® Award-winnende uitvoerend producent Dick Wolf (Law & Order) komen de 23 explosieve afleveringen voor ononderbroken kijkgenot.

Deze prijsvraag loopt tot en met 18 oktober en is in samenwerking met Universal Pictures Home Entertainment

Beeld: Elizabeth Morris/NBC


© Alles over Series

Lees ook