Prijsvraag: Win een Lumière Series voucher voor Gomorra 3

Prijsvraag Gomorra

Een van de meest spannende series op dit moment is het Italiaanse misdaaddrama Gomorra. Het derde seizoen komt tegelijk uit exclusief, tegelijk met de Italiaanse release – uit op het online platform lumiereseries.com. En www.allesoverseries.nl mag een voucher weggeven aan iemand in onze Prijsvraag Gomorra!

www.allesoverseries.nl mag een voucher weggeven, waarmee je deze serie op lumiereseries.com kan kijken. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en een comment plaatsen bij het Facebookbericht rond de actie met het woord Gomorra.

Mocht je de Facebook- pagina al van een like hebben voorzien dan geen nood. Plaats dan enkel de comment bij het Facebookbericht. Of je stuurt een mailtje naar prijsvragen@allesoverseries.nl met je volledige naam erin en Gomorra in het onderwerp om mee te doen.Hieronder nog wat meer informatie over deze geweldige serie met een heel hoog binge- gehalte!

Na de moord op Godfather Dom Pietro is er een machtsvacuüm ontstaan in de Napolitaanse onderwereld. Zijn zoon Genny grijpt die kans om oude rekeningen te vereffenen. Gedwongen door de aanhoudende druk van de politie en zware financiële verliezen besluiten de overlevenden van de andere partijen vrede te sluiten. Met Avitable nog een jaar in de gevangenis, heeft Genny nu de leiding over het noorden van Napels en Rome. Ciro, anderzijds, heeft wraak kunnen nemen, maar zijn dromen en zijn familie zijn vernietigd. Hij besluit alles achter zich te laten en vertrekt naar Bulgarije, waar hij gaat werken voor drugsbaron Valentin. Het is voor allen een tijd van drastische veranderingen. Ooit begonnen ze op straat als drugsdealertjes, nu slaan ze hun vleugels uit tot over de grenzen van Napels en Italië.

Kijk voor nog veel meer spannende series bij het aanbod van lumiereseries.com.

Naast onze Prijsvraag Gomorra hebben we nog veel meer prijsvragen, blijf daarvoor de site in de gaten houden!


© Alles over Series

Lees ook