Prijsvraag: Win Killing Eve seizoen 3 op DVD

Killing Eve seizoen 3

Alles over Series heeft nu een geweldige prijsvraag rond de serie Killing Eve! Wij mogen namelijk twee DVD’s weggeven van Killing Eve seizoen 3. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen.

Killing Eve seizoen 3

De wanhoop nabij, proberen Eve (Sandra Oh) en Villanelle (Jodie Comer) de draad van hun levens zonder elkaar weer op te nemen. Villanelle gelooft dat Eve dood is en haar doelloosheid maakt haar levensgevaarlijk. Intussen verbergt Eve zich gewoon onder de neus van Villanelle, en ze maakt zichzelf wijs dat ze niet gevonden wil worden. Een schokkend, persoonlijk sterfgeval brengt hen echter weer op ramkoers en dit keer eist hun wederzijdse obsessie een loodzware tol: vrienden, familie, vertrouwensbanden … en misschien zelfs een stukje van henzelf.

Deze prijsvraag loopt tot en met 16 december en is in samenwerking met Universal Pictures – Paramount Pictures.
© Alles over Series

Lees ook