Prijsvraag: Win de DVD van ‘Monster’

Monster prijsvraag

Alles over Series mag een DVD weggeven van de spannende serie Monster. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment te te taggen met wie je de serie wil kijken. Daarna delen en klaar.

Mocht je de Facebook- pagina al van een like hebben voorzien dan geen nood. Plaats dan enkel de comment bij het Facebookbericht over met wie jij deze DVD wil kijken.

Hieronder nog wat meer informatie over deze Nordic Noir serie!Monster prijsvraag

In een afgelegen religieuze gemeenschap in het donkere noorden van Noorwegen wordt een gruwelijke moord gepleegd. De lokale politieagent Hedda Gilbert krijgt de zaak toegewezen. Ze moet samenwerken met Joel Dreyer, een toprechercheur uit Oslo. Hun verschillende karakters en methoden zorgen direct voor irritaties. Wanneer bovendien een nieuw slachtoffer wordt gevonden en alles wijst op een brutale seriemoordenaar, komt hun relatie verder onder druk te staan. De nachtmerrie wordt nog groter na de ontdekking van een massagraf met eeuwenoude skeletten.

De serie Monster werd in september bekroond met de prestigieuze European Script Award.

Deze Monster prijsvraag loopt tot en met 11 januari 2018. Monster is nu te zien via lumiereseries.com en verkrijgbaar op DVD.


© Alles over Series

Lees ook