Prijsvraag: Win ‘Game of Thrones’ Monopoly

Game of Thrones Monopoly bordspel

Alles over Series mag een Game of Thrones Monopoly bordspel weggeven aan een gelukkige winnaar. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en in het bericht als comment te taggen met wie jij dit spel wil spelen. Daarna delen en je bent klaar.

Mocht je de Facebook- pagina al van een like hebben voorzien dan geen nood. Tag dan alleen de mensen met wie je dit wil spelen en deel het bericht. Je maakt dan net zoveel kans. De actie loopt tot en met 20 december dus als je na het winnen snel je adres doorgeeft, heb je het Game of Thrones Monopoly bordspel voor de feestdagen in huis!

Game of Thrones Monopoly 2Dit spel is een geweldige aanrader voor iedere Game of Thrones- liefhebber. Lees hier de recensie die wij een tijdje terug plaatsten over dit bordspel. Je kan het spel bestellen via Firebox.

Met dit spel begeef je jezelf in Westeros! Verzamel, koop en ruil om een team met sterke karakters te vormen en overheers Westeros. Gebaseerd op de succesvolle tv-serie en de boekenserie A Song of Fire and Ice van George R.R. Martin! Het spel bevat onder andere 6 unieke speelstukken van kenmerkende elementen uit de serie.

Ikhebprijs.nl


© Alles over Series

Lees ook