Prijsvraag: Win Mr. Robot seizoen 3 op DVD

derde seizoen van Mr Robot

Alles over Series heeft een prijsvraag rond het derde seizoen van Mr Robot! Wij mogen namelijk een DVD weggeven. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen.


Mocht je de Facebook- pagina al van een like hebben voorzien dan geen nood. Plaats dan enkel de comment bij het Facebookbericht.

Mr RobotNa de cliffhanger van het vorige seizoen zorgt het derde seizoen van Mr Robot vanaf de eerste aflevering weer dat je op het puntje van je stoel zit. De motivaties van de karakters worden geopenbaard, Tyrell helpt de Dark Army, Darlene wordt gevangen genomen door de FBI en de desintegratie van Elliot en Mr. Robot gaat verder.

Deze prijsvraag loopt tot en met 17 oktober en is in samenwerking met Universal Pictures Home Entertainment.

Beeld: USA Network


© Alles over Series

Lees ook