Prijsvraag: Win de Britse serie ‘Fleabag’ op DVD of Lumière Series voucher

Britse serie Fleabag

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond de Britse serie Fleabag. Wij mogen namelijk van Lumière een DVD en een voucher weggeven van deze topserie. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen.

De Britse topserie Fleabag, onder meer bekroond met zes Emmy Awards en een BAFTA Award, verhaalt openhartig, expliciet en met veel humor over het turbulente (liefdes)leven van Fleabag (letterlijk: slons). Zij is een in Londen wonende, aan seks verslaafde twintiger die porno kijkt en de ene na de andere man haar bed in sleept bij gebrek aan een doel in haar leven.Britse serie Fleabag

Fleabag worstelt met het gemis van haar overleden moeder, haar emotioneel afwezige vader en de zelfmoord van haar beste vriendin. Bovendien runt ze vrij onsuccesvol een café en kan ze slecht overweg met haar stiefmoeder. Dit leidt tot een aaneenschakeling van ongemakkelijke en bizarre situaties die nog eens worden versterkt omdat Fleabag zich regelmatig rechtstreeks tot de kijker richt.

Fleabag is vanaf 10 december te zien op lumiereseries.com en vanaf 17 december op DVD. De prijsvraag rond de Britse serie Fleabag loopt tot en met 27 december en is in samenwerking met lumiereseries.com.


© Alles over Series

Lees ook