Prijsvraag: Win Chicago P.D. seizoen 6 en Chicago Med seizoen 4 op DVD

Chicago P.D. seizoen 6

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond Chicago P.D. seizoen 6 en Chicago Med seizoen 4.  Wij mogen namelijk twee DVD’s weggeven van elk van deze titels. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment te zeggen welke serie je voorkeur naar uitgaat en de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen.

Chicago P.D. seizoen 6Chicago PD is van de maker van Primetime Emmy Award-winnaar Dick Wolf (Law & Order) Het zesde seizoen over de mannen en vrouwen van de elite Intelligence Unit van het politiekorps van Chicago is weer meeslepend. Het bestrijden van de meest gruwelijke misdaden van de stad heeft de hoogste prioriteit voor rechercheur Hank Voight (Jason Beghe) en zijn team. Het team streeft gerechtigheid na op hun eigen manier, en zal er alles aan doen om haar inwoners te beschermen.

Chicago med

Chicago Med draait om de toegewijde dokters, zusters en personeel van Gaffney Chicago Medical Center. De serie volgt de beste medische professionals van Chicago terwijl zij met zowel uitdagende medische noodgevallen als intense persoonlijke drama’s om moeten gaan. In het laatste seizoen zagen we hoe Dr. Will Halstead (Nick Gehlfuss) op een knie ging om Dr. Natalie Manning (Torrey DeVitto) ten huwelijk te vragen, maar zal het stel ooit samen voor het altaar staan?
Chicago P.D. seizoen 6 en Chicago Med seizoen 4 zijn nu op DVD verkrijgbaar. Ze zijn ook te krijgen als Blu-ray en als boxset.

De prijsvraag rond Chicago P.D. seizoen 6 en Chicago Med seizoen 4 loopt tot en met 29 november en is in samenwerking met Universal Pictures.
Beeld: NBC

© Alles over Series

Lees ook