Prijsvraag: Win een ‘The Walking Dead’ Risk bordspel

The Walking Dead Risk

Het The Walking Dead Risk borspel is een post-apocalyptische Risk versie waarin de wereld zoals wij die kenden voorbij is; ondode Walkers hebben zich verspreid over het gehele land. De overgebleven mensen proberen te overleven door als sterkste groep over te blijven. Bescherm je land tegen indringers , verover nieuwe gebieden en zorg dat je de Walkers te slim af bent. Gebruik speciale kaarten, extra wapens en al je sluwheid om te overleven! Alles over Series mag een The Walking Dead Risk bordspel weggeven aan een gelukkige winnaar.

 Walking Dead Risk

Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en in het bericht als comment te taggen met wie jij dit spel wil spelen. Daarna delen en je bent klaar.

Mocht je de Facebook- pagina al van een like hebben voorzien dan geen nood. Tag dan alleen de mensen met wie je dit wil spelen en deel het bericht. Je maakt dan net zoveel kans. De actie loopt tot en met de ochtend van 27 december (12.00 uur loopt het af) dus als je na het winnen snel je adres doorgeeft, heb je het The Walking Dead Risk bordspel voor de jaarwisseling in huis!

Deze prijsvraag is in samenwerking met Enigma Distribution. Houd de site van Alles over Series in de gaten want binnenkort plaatsen we ook een recensie van The Walking Dead Risk en kan je lezen hoe wij het spel vonden!

 

 


© Alles over Series

Lees ook