Deze week op Videoland – 12 tot 18 december

Nieuw op Videoland

Vorige week deed Videoland het rustig aan met het publiceren van nieuwe (seizoenen van) series, maar met de kerstvakantie in aantocht heeft de streamingsdienst van RTL het werktempo flink opgevoerd. Van vijf series worden deze week in totaal zeven seizoenen beschikbaar gemaakt voor de abonnees. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste toevoegingen nieuw op Videoland van de week.

The Royals – seizoenen 1, 2 en 3

Vanaf: 16 decemberEen fictief Brits koningshuis staat centraal in de serie The Royals. Koningin Helena (Elizabeth Hurley) is de moeder van de familie, die moeite heeft met heel normale, maar ook atypische problemen terwijl ze midden in de schijnwerpers staan. Prins Liam en prinses Eleanor (William Moseley en Alexandra Park) stijgen een plekje op de lijst van troonopvolging als hun broer Robert (Max Brown) komt te overlijden, terwijl koning Simon (Vincent Regan) vreest dat de monarchie in gevaar komt na het overlijden van zijn oudste zoon.

The Fall – seizoen 3

Vanaf: 14 december

De kil lijkende, maar erg gepassioneerde politievrouw Stella Gibson (gespeeld door Gillian Anderson) opent in het Ierse Belfast de jacht op een vriendelijke huisvader Paul Spector, die in werkelijkheid een vlijmscherpe seriemoordenaar is. Het enige wat Spector (Jamie Dornan) en Gibson in overeenkomst hebben, is hun complexe persoonlijkheid.

Zac and Mia – seizoen 1

Kian Lawley en Anne Winters kruipen in de huid van tieners Zac en Mia, die beiden tegen kanker strijden. Dat is ook het enige wat ze als overeenkomst hebben, maar omdat ze de enige tieners zijn op de afdeling, ontwikkelen ze een sterke band. Als kanker de enige variabele is die verandert, dan is hun toenemende behoefte aan elkaars steun de enige constante.

Younger – seizoen 4

Vanaf: 8 december

Younger draait om de 40-jarige Lisa (gespeeld door Sutton Foster), die plotseling een alleenstaande moeder wordt. Ze moet hierdoor weer aan het werk, maar haar leeftijd zit in de weg. Geholpen door een make-over, waarbij Maggie (Debi Mazar) haar helpt, weet ze in een New Yorkse bar Josh (Nico Tortorella) van 20 aan de haak te slaan. Hij denkt dat Lisa een leeftijdgenoot is en ze weet ook nog een baan te vinden.

Videoland is in de komende week dus behoorlijk actief met het beschikbaar maken van nieuw materiaal, maar dit is natuurlijk niet het enige dat ze te bieden hebben. Er staat al een uitgebreide selectie series op het platform. De volgende series zijn de betere toevoegingen die Videoland in de afgelopen maand online gezet heeft.

Peaky Blinders – seizoen 3

Deze Britse gangsterserie, gaat over de bende Peaky Blinders. Deze bende maakt de straten van Birmingham kort na de Eerste Wereldoorlog onveilig onder leiding van Tommy Shelby (Cillian Murphy) onveilig. Shelby probeert gelijktijdig de maatschappelijke ladder te beklimmen met zijn bende.

The Handsmaid’s Tale – seizoen 1

Op het gelijknamige boek van Margaret Atwood gebaseerde serie die plaatsvindt in het dystopische Gilead, een totalitaire samenleving die vroeger deel was van de Verenigde Staten. Het kampt met een kelderend geboortecijfer en natuurrampen, en een van de weinige vruchtbare vrouwen is Offred, die slechts twee doelen heeft: overleven en haar afgenomen dochter vinden.

Younger – seizoen 4

Younger draait om de 40-jarige Lisa (gespeeld door Sutton Foster), die plotseling een alleenstaande moeder wordt. Ze moet hierdoor weer aan het werk, maar haar leeftijd zit in de weg. Geholpen door een make-over, waarbij Maggie (Debi Mazar) haar helpt, weet ze in een New Yorkse bar Josh (Nico Tortorella) van 20 aan de haak te slaan. Hij denkt dat Lisa een leeftijdgenoot is en ze weet ook nog een baan te vinden.


© Alles over Series

Lees ook