Prijsvraag: Win de DVD van ‘Norskov’ seizoen 2

DVD van Norskov

Alles over Series heeft een Norskov seizoen 2 prijsvraag. Wij mogen namelijk twee DVD’s weggeven van deze serie. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Daarna het bericht delen en klaar!

Mocht je de Facebook- pagina al van een like hebben voorzien dan geen nood. Plaats dan enkel de comment bij het Facebookbericht.Hieronder nog wat meer informatie over deze geweldige serie!

Norskov seizoen 2

Norskov, eens een trotse, drukke havenstad, is nu een rauwe Deense plaats op zoek naar een nieuwe identiteit. In de bekroonde serie Norskov volgen we de belevenissen van drie jeugdvrienden: burgemeester Martin, de succesvolle, maar corrupte Bondy en politie-inspecteur Tom. In het tweede, zesdelige seizoen, die ook los van het eerste seizoen te volgen is, staan hun vrouwen centraal. Zij belichten de thema’s identiteit, mannelijkheid en misdaad vanuit een nieuwe invalshoek.

Wanneer de zakenman Casper ‘Bondy’ Bondesen voor zijn drugshandel wordt veroordeeld tot veertien jaar cel, besluit zijn in Servië geboren vrouw Claudia de leiding over te nemen van zijn bouwbedrijf. Daardoor komt ze in botsing met het establishment van Norskov. Langzamerhand komt ze in een situatie waarbij ze niemand meer kan vertrouwen, behalve misschien de agent die haar man achter de tralies bracht.

Deze prijsvraag is in samenwerking met lumiereseries.com loopt tot en met 5 februari 2018. Norskov 2 is nu te zien op lumiereseries.com en vanaf 23 januari verkrijgbaar op DVD.


© Alles over Series

Lees ook