Prijsvraag: Win de DVD of Blu-ray van ‘Designated Survivor’

Designated Survivor prijsvraag

Alles over Series mag een DVD en een Blu-ray weggeven van de topserie Designated Survivor. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en een comment plaatsen bij het Facebookbericht rond de actie met daarin of je de DVD of de Blu-ray wil winnen.

Mocht je de Facebook- pagina al van een like hebben voorzien dan geen nood. Plaats dan enkel de opmerking bij het Facebookbericht.

Hieronder nog wat meer informatie over deze geweldige serie!Designated Survivor Blu-ray

In Designated Survivor ontploft er tijdens de State of the Union in de Capitol een bom. De president en alle kabinetsleden komen om, op de Minister van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling Tom Kirkman na, die is aangewezen als designated survivor (aangewezen overlevende).

Deze designated survivor is aangesteld om bij gebeurtenissen waarbij president, vicepresident en kabinet samen aanwezig zijn, fysiek ergens anders te zijn zodat nooit de gehele presidentiële lijn van opvolging weggevaagd kan worden. Kirkman wordt snel ingezworen als president, maar de aanval op de State of the Union is slechts het begin van een serie gebeurtenissen.

Kiefer Sutherland speelt de rol van Tom Kirkman.

De Designated Survivor prijsvraag loopt tot en met 14 december en de winnaar krijgt via Facebook bericht.

 


© Alles over Series

Lees ook