Prijsvraag: Win Last Tango in Halifax Seizoen 4+5 op DVD

Last Tango In Halifax - Seizoen 4 & 5

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond de Last Tango in Halifax Seizoen 4+5. Wij mogen namelijk een DVD weggeven van deze box. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is een mailtje sturen naar prijsvragen@allesoverseries.nl met je adresgegevens. Vermeld in het onderwerp dat het gaat om de Last Tango in Halifax Seizoen 4+5 prijsvraag.

Nu in één box: de seizoenen 4 (twee kerst specials) en 5 van deze hartverwarmende Britse dramaserie. Het is inmiddels twee jaar na de gebeurtenissen van het derde seizoen. Caroline krijgt een andere baan als schoolhoofd en moet met haar gezin het prachtige huis in Harrowgate verruilen voor een nogal bouwvallige boerderijwoning. Het moet allemaal heel snel gebeuren en Caroline kan het nauwelijks verwerken.Last Tango in Halifax Seizoen 4+5

Maar dan biedt een toevallige ontmoeting haar nieuw perspectief. Intussen voelt Gillian zich vreselijk schuldig over de dood van Eddie. Ze is ervan overtuigd dat hij soms komt spoken bij haar en Robbie en hoopt dat een séance uitkomst brengt. Celia sluit zich aan bij de plaatselijke toneelvereniging en probeert Alan over te halen dat ook te doen. Maar omdat Alan’s geheugen niet meer is wat het geweest is, neemt Harry zijn plaats graag in. Dat was dus niet Celia’s bedoeling…

Deze prijsvraag rond Last Tango in Halifax Seizoen 4+5 is in samenwerking met Just Entertainment.


© Alles over Series

Lees ook