Vijf redenen om af te tellen naar de nieuwe Netflix-serie The Politician

Netflix-serie The Politician

De Netflix-serie The Politician is een zwarte, satirische komedie over een rijke student die bereid is alles op het spel te zetten om President van de Verenigde Staten te worden. De nieuwe Original-serie is vanaf 27 september exclusief te zien op Netflix. Hier zijn 5 redenen waarom je moet af te tellen naar de release van The Politician.

1. The Politician is geregisseerd door Ryan Murphy. Hij behaalde eerder groot succes met de serie Nip/Tuck, dat maar liefst goed was voor 15 Emmy-nominaties. Ryan brak pas echt door na het doorslaande succes van de door hem bedachte televisieserie Glee. De serie sleepte een recordaantal prijzen in de wacht en wist wereldwijd iedereen in te pakken.

2. Voor The Politician heeft Ryan Murphy niemand minder dan ‘star couple’ Gwyneth Paltrow en Brad Falchuk weten te strikken als executive producers.Netflix-serie The Politician

3. De serie zit boordevol acteertalent. Grote sterren als Gwyneth Paltrow, Jessica Lange, Laura Dreyfuss, January Jones en Bette Midler zijn verbonden aan de serie, maar ook jong, veelbelovend talent als Ben Platt, Zoey Deutch en Lucy Boynton schitteren in de The Politician.

4. Niet alleen de acteerprestaties zijn bewonderenswaardig, de serie heeft ook een heerlijke look and feel. In de beelden die tot nu toe van de serie zijn vrijgegeven zie je hoe de geweldige outfits en decor duidelijk de boventoon voeren.

Netflix-serie The Politician

5. Last but not least: in The Politician kunnen we af en toe ook genieten van melodramatische ballads tot up-tempo nummers.

Wil je weten waar The Politician over gaat? Lees dan hier de synopsis:

Payton Hobart (Ben Platt), een rijke student uit Santa Barbara, Californië, weet vanaf zijn zevende al dat hij President van de Verenigde Staten gaat worden. Maar eerst zal hij zijn weg moeten vinden in het meest verraderlijke politieke landschap van allemaal: Saint Sebastian High School. Om als Student Body President verkozen te worden, een plekje op Harvard te bemachtigen en zijn eigen succesvolle weg te blijven bewandelen, moet Payton zijn meedogenloze klasgenoten te slim af zijn zonder zijn eigen moraliteit en imago op te offeren. The Politician van Ryan Murphy is een zwarte, satirische komedie en biedt een zeldzame blik op wat er nodig is om een politicus te worden.

Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook