Netflix bestelt twee seizoenen van ‘The Politician’

serie The Politician

Ryan Murphy mag voor Netflix aan de slag met het maken van de serie The Politician en heeft daarvoor meteen de vraag voor niet een, maar twee seizoenen gekregen. De serie heeft al een aantal grote namen gestrikt waaronder Ben Platt, Gwyneth Paltrow en Barbra Streisand.

Er is nog niet al teveel bekend over de serie. De korte synopsis die is vrijgegeven luidt als volgt: Het draait om de aspiraties van Payton (gespeeld door Ben Platt), een rijke inwoner uit Santa Barbara, en elk seizoen draait om een ​​andere politieke race waarin zijn personage betrokken is.

Er zullen muzikale elementen in de serie zitten en Ryan Murphy gaat de pilot regisseren. Waarschijnlijk zal daarna Barbra Streisand ook een aantal afleveringen regisseren. De serie zal komende zomer in productie gaan.Eerder werd bekend gemaakt dat er ook twee seizoenen waren besteld van de Murphy serie Ratched. Dit zou een One Flew Over the Cuckoo’s Nest prequel worden met Sarah Paulson in de hoofdrol. Murphy en Paulson werkten eerder ook samen aan American Horror Story. Maar na de bekendmaking dat het project van start zou gaan, is er niks meer over naar buiten gebracht. Het is de vraag of deze na The Politician gemaakt zal worden, of dat Ratched op de plank is beland.


© Alles over Series

Lees ook