Deze week op Videoland – 18 tot 24 december

deze week op Videoland

Na een drukke week, waarin meerdere series en nieuwe seizoenen gepubliceerd werden, doet Videoland het komende week rustig aan. In de week voor kerst komen er slechts één serie nieuwe afleveringen op het platform. Lees hier wat er deze week op Videoland verscheen.

Nieuwe Tijden – seizoen 3
Vanaf: 22 december
Soapserie Nieuwe Tijden gaat beginnen aan haar derde seizoen. De spin-off van Goede Tijden, Slechte Tijden startte in de zomer van 2016 en nu gaan de studenten voor de derde keer Utrecht onveilig maken. Wederom zal het seizoen 75 afleveringen tellen en elke week zullen er pakweg twee afleveringen beschikbaar gemaakt worden.

Zoals gezegd was Videoland vorige week een stuk drukker met het beschikbaar maken van nieuwe series. Mocht je je vervelend na het kijken van de nieuwe afleveringen van Nieuwe Tijden, dan kan er altijd nog gekeken worden naar de series die Videoland in de afgelopen maand online gezet heeft. Dit zijn de beste keuzes uit dat aanbod.Peaky Blinders – seizoen 3
Deze Britse gangsterserie, gaat over de bende Peaky Blinders. Deze bende maakt de straten van Birmingham kort na de Eerste Wereldoorlog onveilig onder leiding van Tommy Shelby (Cillian Murphy) onveilig. Shelby probeert gelijktijdig de maatschappelijke ladder te beklimmen met zijn bende.

Younger – seizoen 4
Younger draait om de 40-jarige Lisa (gespeeld door Sutton Foster), die plotseling een alleenstaande moeder wordt. Ze moet hierdoor weer aan het werk, maar haar leeftijd zit in de weg. Geholpen door een make-over, waarbij Maggie (Debi Mazar) haar helpt, weet ze in een New Yorkse bar Josh (Nico Tortorella) van 20 aan de haak te slaan. Hij denkt dat Lisa een leeftijdgenoot is en ze weet ook nog een baan te vinden.

Zac and Mia – seizoen 1
Kian Lawley en Anne Winters kruipen in de huid van tieners Zac en Mia, die beiden tegen kanker strijden. Dat is ook het enige wat ze als overeenkomst hebben, maar omdat ze de enige tieners zijn op de afdeling, ontwikkelen ze een sterke band. Als kanker de enige variabele is die verandert, dan is hun toenemende behoefte aan elkaars steun de enige constante.

The Royals – seizoenen 1, 2 en 3
Een fictief Brits koningshuis staat centraal in de serie The Royals. Koningin Helena (Elisabeth Hurley) is de moeder van de familie, die moeite heeft met heel normale, maar ook atypische problemen terwijl ze midden in de schijnwerpers staan. Prins Liam en prinses Eleanor (William Moseley en Alexandra Park) stijgen een plekje op de lijst van troonopvolging als hun broer Robert (Max Brown) komt te overlijden, terwijl koning Simon (Vincent Regan) vreest dat de monarchie in gevaar komt na het overlijden van zijn oudste zoon.

Geschreven door: Bjorn Smit
Beeld: Videoland


© Alles over Series

Lees ook