Deze week op Videoland – 19 tot 26 maart

op Videoland

Deze week opent Videoland met een nieuwe serie, het eerste seizoen van de komedie Benched. De bloedmooie advocate Nina ziet haar leven compleet instorten en probeert weer op te krabbelen. Daarnaast is het weer smullen geblazen met de schandalen van het Britse koningshuis in het vierde seizoen van The Royals. Ook met Bull start er een nieuwe serie. Voldoende te zien weer op Videoland!

Benched – seizoen 1
Vanaf 19 maart

De komedieserie Benched te zien is vanaf 19 maart te zien op Videoland. Het lijkt allemaal zo goed te gaan met de bedrijfsadvocate Nina Whitley (Eliza Coupe). Maar als ze op haar werk geen promotie krijgt en haar ex-verloofde ook nog eens gaat trouwen, knakt er iets in het hoofd van Nina. Uiteindelijk probeert ze weer op te krabbelen bij haar nieuwe baan waar ze mensen gaat helpen die normaal geen advocaat kunnen betalen. Tot overmaat van ramp komt ze ook haar ex-verloofde Trent (Carter MacIntyre) tegen, die als aanklager werkt. De serie kent twaalf afleveringen.

The Royals – seizoen 4
Vanaf 19 maart iedere dag

De vraag is of de serie The Royals nog wel als fictie beschouwd kan worden. Meghan Markle en co voeden de paparazzi natuurlijk ook voldoende met zoetsappige details uit hun Koninklijke bestaan. Hoe dan ook, het vierde seizoen start met prins Robert die tot koning van Engeland wordt gekroond. Zijn broer, prins Liam, heeft daar moeite mee, koningin Helena heeft dan weer moeite met haar nieuwe rol in het koningshuis en bodyguard Jasper probeert nog steeds het hart van prinses Eleanor te veroveren. Kortom: ook in het vierde seizoen gebeurt er weer genoeg. Kijken dus!Bull – seizoen 1
Vanaf 23 maart

Bull gaat over een psycholoog en expert in de ‘rechtbankwetenschap’ Dr. Jason Bull wordt gespeeld door Michael Weatherly en is bekend van NCIS waar hij Anthony DiNozzo speelde. De serie gaat over de ‘Trial Analysis Corporation’ (TAC) die, je raadt het al, wordt geleid door Dr. Bull. Het doel van dit team is het bijstaan van de advocaten en hun cliënten tijdens het rechtbankproces. Weatherly speelt een uitermate slimme en charmante maar ook breekbare meester in de psychologie. Het raapt het team van TAC bij elkaar uit experts, rechercheurs en ook zijn ex-schoonbroer. Al met al beloofd het eerste seizoen van Bull een interessante verhaallijn, een intrigerend onderwerp en wellicht wat humor. Er is ondertussen ook al een seizoen 2 uit, het is nog niet bekend of dat binnenkort ook op Videoland zal verschijnen. Bekijk hieronder in ieder geval alvast de trailer van seizoen 1:Geschreven door: Rick van de Lustgraaf
Beeld: RTL


© Alles over Series

Lees ook