Nieuw op Videoland – maart 2018

Videoland deze week

Deze maand knalt Videoland, de streamingsdienst van RTL, seizoen 1 van Future Man al op de eerste dag online. De hoofdrolspeler Josh Hutcherson kennen we uit The Hunger Games en speelt hier een conciërge die door onbekende wordt meegenomen naar de toekomst om de mensheid te redden. Maar ook een Nederlandse- en een psychologische serie komen online deze maand.

Future Man – seizoen 1
Vanaf 1 maart
We kennen allemaal Peeta uit The Hunger Games, gespeeld door Josh Hutcherson. Deze jongeman heeft ook de eer gekregen om in de nieuwe serie van Hulu een krachtige rol op zich te nemen. In Future Man krijgt conciërge Hutcherson de taak om de mensheid te redden vanuit de toekomst. De titel van de serie slaat terug op het personage dat Hutcherson speelt in de game The Biotic Wars. De conciërge redt het als enige ter wereld om het spel uit te spelen en wordt hiermee benoemd tot ‘the savior’. Na de euforie van zijn overwinning blijkt wat deze titel echt betekent. Hij is verkozen als dé persoon om de mensheid in de toekomst (2162) te redden van een dodelijke invasie. Wat volgt is een grappig en klungelig begin van Hutcherson als superheld. De trailer van Future Man laat zien hoe de producer van de actieserie goed gebruik heeft maakt van humor. We zijn benieuwd of dit in de seizoen 1 van de serie ook zo naar voren komt.The Good Fight – seizoen 2
Vanaf 12 maart elke maandag een nieuwe aflevering
De spin-off van het politieke drama The Good Wife heet The Good Fight en start in maart op Videoland. Een moordenplaag op advocaten vindt plaats in Chicago, advocaten worden massaal vermoord door hun cliënten. De drie hoofdrolspeelsters (advocaten) vertrouwen hun eigen cliënten niet meer. En dit zorgt voor drama (lees: wijn, struggles, gekke quotes en aanmoedigende cheers in het vrouwentoilet) maar ook een hoop politieke kwesties. Het tweede seizoen van The Good Fight komt vanaf 11 maart in dertien weken op Videoland.

Bull – seizoen 1
Vanaf 23 maart
Bull gaat over een psycholoog en expert in de ‘rechtbankwetenschap’ Dr. Jason Bull wordt gespeeld door Michael Weatherly en is bekend van NCIS waar hij Anthony DiNozzo speelde. De serie gaat over de ‘Trial Analysis Corporation’ (TAC) die, je raadt het al, wordt geleid door Dr. Bull. Het doel van dit team is het bijstaan van de advocaten en hun cliënten tijdens het rechtbankproces. Weatherly speelt een uitermate slimme en charmante maar ook breekbare meester in de psychologie. Het raapt het team van TAC bij elkaar uit experts, rechercheurs en ook zijn ex-schoonbroer. Al met al beloofd het eerste seizoen van Bull een interessante verhaallijn, een intrigerend onderwerp en wellicht wat humor. Er is ondertussen ook al een seizoen 2 uit, het is nog niet bekend of dat binnenkort ook op Videoland zal verschijnen.

Nieuwe Buren – seizoen 3
Vanaf 2 maart
Alles lijkt goed te zijn gekomen na het einde van seizoen twee Nieuwe Buren. Eva en Peter pakken hun leven samen weer op nu ze een gezinnetje vormen met hun geadopteerde dochtertje Roos. Echter schijnen de nieuwe buren Milo en Anouk meer te weten over de biologische ouders van hun baby. Ook hun dochter Fay brengt onrust naar boven in de wijk. Zij vindt het leven er maar burgerlijk en gaat op onderzoek uit. Al snel komt Fay, gespeelt door Abbey Hoes (bekent van jeugdseries maar ook Van God Los en Tirza), erachter dat niet alles er zo saai is als het lijkt.

Verder op Videoland deze maand:

  • The Catch (seizoen 1 en 2) – vanaf 5 maart
  • Continuum (seizoen 3) – vanaf 9 maart
  • Wolf Creek (seizoen 2) – vanaf 17 maart
  • Love Island (seizoen 3) – vanaf 18 maart elke dag een nieuwe aflevering
  • Benched (seizoen 1) – vanaf 19 maart
  • The Royals (seizoen 4) – vanaf 19 maart elke maand een nieuwe aflevering
  • Mr. Mercedes (seizoen 1) – vanaf 29 maart

Geschreven door Britt Henneken
Beeld: Videoland en CBS


© Alles over Series

Lees ook