Prijsvraag: Win NCIS seizoen 16 op DVD

NCIS seizoen 16

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond de geweldige serie NCIS. Wij mogen namelijk twee keer een DVD weggeven van het 16e seizoen van NCIS. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen.

In seizoen 16 van deze serie van de succesvolle NCIS franchise gaat de strijd door om Amerika veilig te houden. Het team start met een wereldwijde zoektocht naar hun eigen Director, Vance (Rocky Carroll). Bedreigingen van buitenaf worden ineens persoonlijk wanneer Bishop (Emily Wickersham) op het punt staat om een ‘cold case’ te heropenen. Een marine ziekenhuis ondergaat een shooter lockdown en Gibbs (Mark Harmon) wordt gewaarschuwd door een ex-agent die een groot gevaar heeft ontdekt…Natuurlijk is er nog veel meer te zien in de 24 afleveringen van dit bloedstollende seizoen van NCIS. Aan het einde van de dag is er maar een ding zeker: het team dat samen vecht, zal samen overleven.

Deze prijsvraag is in samenwerking met Universal Pictures en loopt tot en met 30 juni.


© Alles over Series

Lees ook