Trailer van ‘Heathers’ seizoen 1

https://youtu.be/2B85lYenaxE

De film Heathers was een enorm succes in de jaren ’80 en maakte van actrice Winona Ryder (die nu te zien is in Stranger Things) en Shannen Doherty supersterren. Er was al een tijdje bekend dat er nu een serie gemaakt zou worden en deze zal op 7 maart in première gaan op Paramount Network. De eerste trailer van Heathers kan je hierboven bekijken.

Er zal wel worden afgeweken van de film maar de thema’s blijven hetzelfde. Ook nu gaat het om pestkoppen op een middelbare school die op allerlei manieren om het leven worden gebracht. In plaats van de jaren ’80 speelt het zich nu af anno vandaag de dag, dus reken er maar op dat dingen als Instagram en andere social media een prominente rol zullen hebben. Het zal opnieuw een zwarte komedie zijn met een hoge dosis geweld.

Grace Victoria Cox speelt de rol van Veronica, die in de film door Ryder werd gespeeld. Shannen Doherty speelde in de film de rol van Heather en zij zal in de serie ook te zien zijn.In de trailer zien we haar ook voorbij komen, wanneer ze zegt: “Whatever you do, make sure it matters.”Beeld: The Paramount Network

 


© Alles over Series

Lees ook