Prijsvraag: Win Chicago Med seizoen 6 op DVD

Chicago Med seizoen 6

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond de DVD van Chicago Med seizoen 6. Wij mogen namelijk een exemplaar hiervan weggeven. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is een mailtje sturen naar prijsvragen@allesoverseries.nl met je adresgegevens. Vermeld in het onderwerp dat het gaat om de Chicago Med seizoen 6 prijsvraag.

Uitvoerend producent Dick Wolf presenteert het recentste seizoen van de meeslepende Chicago franchise, een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis in de stad. Op zoek naar een balans tussen werk en privé en af en toe een schouder om op uit te huilen,proberen de heldhaftige dokters, verpleegkundigen en medewerkers van Chicago Med er op de hectische SEH het beste van te maken.Chicago Med seizoen 6

In de serie duiken ook bekende gezichten op uit de Chicago P.D. en Chicago Fire franchises. Heel wat afleveringen zijn trouwens gebaseerd op waargebeurde feiten.

De prijsvraag rond Chicago Med seizoen 6 loopt tot en met 1 december 2021 is in samenwerking met Universal Pictures.


© Alles over Series

Lees ook