Prijsvraag: Win de boxset van Chicago Med seizoen 1-6

boxset van Chicago Med

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond de boxset van Chicago Med seizoen 1-6. Wij mogen namelijk een boxset hiervan weggeven. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is een mailtje sturen naar prijsvragen@allesoverseries.nl met je adresgegevens. Vermeld in het onderwerp dat het gaat om de boxset van Chicago Med prijsvraag.

Producer en Primetime Emmy® Award-winnaar Dick Wolf (Law & Order) presenteert niet minder dan 129 afleveringen van Chicago Med, gespreid over zes meeslepende seizoenen. Op zoek naar een balans tussen werk en privé en af en toe een schouder om op uit te huilen, proberen de heldhaftige dokters, verpleegkundigen en medewerkers er op de de meest hectische SEH van Chicago het beste van te maken.

boxset van Chicago MedMorele dilemma’s, onwaarschijnlijke medische uitdagingen, hier is de lijn tussen leven en dood bijzonder dun. Naast heel wat bekende gezichten uit de Chicago P.D. en Chicago Fire-franchises, herkent u in de topcast ongetwijfeld Oliver Platt (The Big C), Epatha Merkerson (Law & Order), Nick Gehlfuss (Shameless), Yaya DaCosta (The Kids Are All Right), Colin Donnell (Arrow), Brian Tee (Jurassic World) en Torrey DeVitto (The Vampire Diaries).

De prijsvraag rond de boxset van Chicago Med seizoen 1-6 loopt tot en met 15 november 2021 is in samenwerking met Universal Pictures.


© Alles over Series

Lees ook