Prijsvraag: Win de Chicago P.D. boxset van seizoen 1-8

Chicago P.D.

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond de Chicago P.D. boxset seizoen 1-8. Wij mogen namelijk een exemplaar hiervan weggeven. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is een mailtje sturen naar prijsvragen@allesoverseries.nl met je adresgegevens. Vermeld in het onderwerp dat het gaat om de de boxset van Chicago P.D. boxset prijsvraag.

De meermaals bekroonde producer en Emmy®-winnaar Dick Wolf en het team achter Chicago Fire presenteren Chicago P.D., een meeslepende politiereeks over de agenten die alles op het spel zetten om anderen te dienen en te beschermen. District 21 van de politie van Chicago bestaat uit twee duidelijk afgelijnde groepen: de geüniformeerde agenten die hun rondes doen en zich met straatcriminaliteit bezighouden, en de recherche, het team dat de belangrijkste misdrijven aanpakt, zoals georganiseerde misdaad, drugshandel en spraakmakende moordzaken.Aan het hoofd van de speurneuzen staat Sgt. Hank Voight (Jason Beghe), een man die bij het handhaven van de wet wel eens buiten de lijntjes durft te kleuren. Hij is veeleisend en bikkelhard, en om in Voights team te overleven, moet je tegen een stootje kunnen. Van de wijkagenten die dromen van een stapje hogerop tot de eliterechercheurs die het klappen van de zweep al kennen: werken bij de Chicago P.D. is een dagelijkse uitdaging.

Chicago P.D. is een van de Chicago series van Dick Wolf. Lees hier ons interview met hem.Chicago P.D. boxset

De prijsvraag rond Chicago P.D. boxset seizoen 1-8 loopt tot en met 20 december 2021 is in samenwerking met Universal Pictures.


© Alles over Series

Lees ook