Trailer: Jersey Shore: Family Vacation Seizoen 3

Jersey Shore: Family Vacation Seizoen 3

De castleden van Jersey Shore beloofden elkaar dat ze samen op vakantie zouden gaan. Na vijf jaar, vijf kinderen, drie huwelijken en heel veel sportschoolsessies is de club weer samen om vakantie te vieren in een chic huis in Miami Beach. In seizoen 3 pakken we de draad weer op en zien we een hele hoop gebeuren in de vriendengroep. Bekijk hieronder de trailer van Jersey Shore: Family Vacation Seizoen 3.

In dit nieuwe seizoen zien we onder meer hoe de groep samen feest door middel van een bruiloft en de nodige avondjes uit, maar ook hoe ze verdriet met elkaar delen als een van de vrienden in scheiding komt te liggen. En uiteraard is er tussendoor ook tijd voor GTL.Kunnen jullie geloven dat het alweer tien jaar geleden was dat de serie voor het eerst door MTV werd uitgezonden en we kennis maakten met onder meer Snooki en The Situation! Wie eerder Jersey Shore als guilty pleasure had zal deze nieuwe reality show met dezelfde cast ook erg leuk vinden.

Jersey Shore: Family Vacation Seizoen 3 is vanaf 17 juli te zien bij MTV.

Beeld: MTV


© Alles over Series

Lees ook