There’s Something about Meghan

Meghan Markle verloving Harry

Er zal inmiddels bij iedereen wel een belletje gaan rinkelen bij de naam Meghan Markle. Deze week werd namelijk bekend dat de mooie actrice in mei 2018 in het huwelijksbootje stapt met de Britse prins Harry. Maar veel serieliefhebbers kennen de mooie actrice natuurlijk al veel langer als Rachel Zane in de serie Suits.

Waar de vrouwen gecharmeerd zijn van de Britse prins, is menig man een beetje verliefd op het personage van Meghan in de populaire advocatenserie. Rachel heeft het niet altijd even makkelijk in de serie. Zo heeft ze de grootste moeite om de beruchte ‘LSAT-test’ te halen waarmee ze eindelijk naar Harvard kan.

Ook de relatie met Mike Ross verloopt soms stroef. Rachel wil de boot eerst afhouden omdat ze collega’s zijn maar zwicht uiteindelijk toch voor Mike’s charmes. Des te groter was natuurlijk de klap toen ze erachter kwam dat Mike in feite een zee aan geheimen voor haar bewaarde. Ondanks alle grote en kleine tegenslagen blijft hun liefde voor elkaar toch groeien.

Ook Meghans collega’s van hitserie Suits zijn ontzettend blij voor haar en wensen haar via verschillende social media veel geluk. Patrick J. Adams (Mike Ross) feliciteerde het stel en voegde eraan toe dat hij na tien jaar lang de tv-partner van Meghan geweest te zijn wel kan stellen dat de prins een gelukkig man is om haar echte partner te worden. Meghans TV-vader Wendell Pierce, die Robert Zane speelt in de serie, feliciteerde het verloofde stel met een hilarische tweet: ‘Harry, you have her TV Father’s blessing. Robert Zane approves’.Helaas zit er aan dit leuke nieuws ook nog een minder leuke kant voor de echte fans: onlangs werd bekend dat Meghan na seizoen 7 niet meer te zien zal zijn in Suits. Maar we zullen haar vast nog vaak zien in de nieuwe rol die ze nu op zich neemt!

Geschreven door: Britte van Erven
Beeld: USA Network


© Alles over Series

Lees ook