‘Black Sails’- acteur gecast voor ‘Bad Boys’ serie

Zach McGowan

De Bad Boys tv-spin-off krijgt er een schurk bij! Black Sails-acteur Zach McGowan is toegevoegd aan de cast. Naar verluidt speelt hij de slechterik die met twee belangrijke vrouwelijke hoofdrolspelers op gewelddadige wijze in de clinch komt te liggen.

De NBC spin-off zal zich richten op Sydney Burnett (Gabrielle Union), bekend van de film Bad Boys 2. Ze is verhuisd naar Los Angeles en wordt onderdeel van het politieteam. Burnett is een partnerschap aangegaan met Nancy McKenna (Jessica Alba), die net zo capabel is als de impulsieve ex-undercoveragent.

In de spin-off van Bad Boys speelt Zach McGowan het personage van Ray Sherman. McGowan is een solide keuze, omdat hij om dit soort rollen bekend staat. Sherman is een gelikte hustler en runt een nachtclub. Sydney probeert informatie van hem te krijgen over een crimineel met wie hij blijkbaar zaken doet.De acteur was als strijdige piraat een belangrijk onderdeel van Black Sails. Ook speelde hij The Superior in seizoen 4 en 5 van S.H.I.E.L.D. Daarnaast heeft McGowan terugkerende rollen gehad in de populaire series Shameless en The 100.

Eerder dit jaar werden er al andere castleden aangekondigd. Ex-Ghostbuster Ernie Hudson speelt Joseph Burnett, de vader van Sydney. En pas geleden werd bekend gemaakt dat Chuck’s Ryan McPartlin in de serie de rol zal spelen van Dr. Patrick McKenna, de echtgenoot van Nancy. NBC is verantwoordelijk voor de productie van de pilot en het lijkt allemaal goed te verlopen. Fans van Bad Boys kunnen daarom met plezier uitkijken naar de spin-off!

Geschreven door: Judith Visser
Beeld: Starz


© Alles over Series

Lees ook